• Vi arrangerar s k Realtidsauktioner, enbart på nätet. Läs mer här.
  • Observera att vi som vanligt erbjuder visning i auktionslokalen.
  • Läs våra Villkor här.
  • Förhandsbud på ej sedda varor sker på eget ansvar.
  • Vi kan inte erbjuda telefonbud på Realtidsauktionerna.
  • Bilder och beskrivningar är endast vägledande och vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Våra avgifter

Avgifter som tillkommer vid vunnet bud är 15% på köpesumman och 20 kr/slag.

Du behöver ett kundnummer

Är du inte kund hos oss sedan tidigare? Vare sig du vill lägga förhandsbud via internet eller vara med i budgivningen i realtid på nätet behöver du registrera dig som kund.

Registrera dig som kund här! >>

Förhandsbud via internet

Du kan lägga förhandsbud via vår auktionssida fram tills auktionsstart kl 12.00. Sedan fortsätter budgivningen via internet. Alltså måste du vara med i realtid för att vara säker på att få det/de objekt du är intresserad av.

Klicka på länken nedan ”Till auktionssidan”. Skapa ett konto om du är ny kund hos oss, befintliga kunder loggar in med sitt kundnummer eller e-post. Ni som inte har e-post; Kontakta oss så hjälper vi er.

Innan budgivning är det ditt ansvar att läsa våra villkor. Du hittar våra villkor här. Vid frågor kontakta oss via e-post eller telefon.

Vi reserverar oss för tryckfel och felskrivningar.

Till Auktionssidan >>

Vunnet bud på internet

När auktionen är avslutad kommer en faktura via e-post, om du angett e-postadress. (Får du inte mail från oss? Kontrollera din skräppost.) Om du vill ha frakt på dina saker svara då gärna på det mailet. Du får då fraktkostnaden + 60 kr i avgift för packning/emballage och avlämning till din transportör på en separat fraktfaktura som vi mailar så snart vi packat ditt gods. Vi skickar med Postnord, Schenker eller Bussgods. Det som är billigast och beroende på godsets storlek och vikt. När du betalt fakturan skickar vi godset omgående.

Vi skickar alltid fakturan via e-post om du angivit en e-postadress. Har du ingen e-post skickar vi fakturan med post, då tillkommer 35 kr i fakturaavgift.

Vunnet gods ska hämtas ut inom 10 dagar, efter dessa 10 dagar lägger vi på en lageravgift på 40 kr/dag. Det går bra att betala på plats; Kontant, Swish eller med kort. Betalar du fakturan via banken ska den vara betald innan du hämtar dina saker. Betalar du samma dag via bank, vill vi att du visar ett kvitto på betalningen.

Våra öppettider för hämtning av vunnet gods hittar du här.