Nästa realtidsauktion*: Söndag 26 maj kl 12.00

Vi säljer bland annat en stor mängd cyklar från Polisens stöld- och hittegods.

Mer information och bilder publiceras på vår Auktionssida veckan innan auktion.

VISNING i auktionslokalen/Yttergärde: Söndag 26/5 kl 09.00-12.00.

Om du har frågor kring auktionsobjekt eller önskar kompletterande bilder – kontakta oss, via telefon eller e-post, senast fredag 24 maj, kl 14.00.

Läs våra villkor här >>

Hämtning av vunnet gods ska göras veckan efter auktionsdag, se öppettider här >>

Vill du ha frakt? Skicka e-post eller ring snarast möjligt efter auktionen. Ange ditt kundnummer för snabbare hantering.


 

* Vad är Realtidsauktion?

En ”Realtidsauktion” är nästan samma sak som en vanlig ”Klubbauktion” med den skillnaden att den görs upp via internet och det är en dator som agerar auktionist.
Precis som vanligt bjuder man över varandra i realtid (nutid), men allt sker via dator, surfplatta eller smartphone. Läs mer här nedan, ”Så här går det till”.

Du kan som vanligt lägga förhandsbud via vår auktionssida fram tills auktionsstart kl 12.00. Sedan fortsätter budgivningen via internet. Alltså måste du vara med i realtid för att vara säker på att få det/de objekt du är intresserad av.

På en timme klubbas cirka 250 st objekt, men det kan gå båda långsammare och fortare beroende på hur många som är med i budgivningen!

Vi kan ej erbjuda telefonbud på dessa auktioner.

Varor ska hämtas ut inom 10 dagar, efter dessa 10 dagar lägger vi på en lageravgift på 40 kr/dag. Här hittar du våra öppettider.

Så här går det till

 • Logga in på Realtidsauktion via länken ”Delta i dagens Realtidsauktion!” som har en symbol som föreställer ett ’öga’. Ange kundnummer och lösenord. Därefter öppnas ett nytt fönster – läs igenom informationen och kryssa i att du godkänner våra Villkor längst ned på sidan. Därefter kommer du in i auktionen. Läs våra villkor här >>
 • Auktionen hanterar fem utrop åt gången och du bjuder på det/de föremål som intresserar dig. Om du använder pekskärm behöver du vara försiktig så du inte kommer åt ”Lägg bud”-knappen, när du förflyttar dig på sidan, scrollar, zoomar in/ut etc.
 • Beräknad tid är cirka 40 sekunder per fem objekt/sida. Det gäller att vara uppmärksam för att inte missa ett föremål.
 • När ett nytt bud läggs förlängs budtiden automatiskt med 20 sekunder, för att ge motparten tid att lägga sitt bud.
 • Allting sker per automatik och du behöver inte göra något mer än att klicka på bud-knappen för att lägga ditt bud. Systemet visar löpande vad nästa budnivå är.
 • Budet är bindande och du får direkt veta om ditt bud är mottaget. Om ditt bud är tillräckligt högt för att vara ledande visas ditt budbelopp och ditt kundnummer.

Vid två lika bud äger det bud som registrerats först företräde. Kontrollera alltid att det vinnande budet är DITT bud! Observera att så länge du har det ledande budet kan du inte lägga nya bud.

När budtiden räknat ner till 0 (noll) kommer objektet att säljas till den högsta budgivaren alternativt återköpas av auktionisten. Fem nya objekt kommer inte fram förrän samtliga föregående fem är sålda.

Du kan logga in 30 minuter innan start för att bekanta dig med Realtidsauktionens funktioner och utseende.
OBS: Du måste logga in på Realtidsauktionen, inte vara kvar på förhandsbudgivningssidorna.


Är du inte kund hos oss sedan tidigare?

Vare sig du vill lägga förhandsbud via internet eller vara med i budgivningen i realtid behöver du registrera dig som kund.

Registrera dig som kund här! >>

Innan budgivning är det ditt ansvar att läsa våra villkor
Du hittar våra villkor här. Vid frågor kontakta oss via e-post eller telefon.

 • Observera att vi som vanligt erbjuder visning i auktionslokalen.
 • Har du inte möjlighet att närvara på visningen och har frågor kring auktionsobjekt eller önskar kompletterande bilder – kontakta oss, via telefon eller e-post, senast kl 14.00 på fredagen innan auktionsdag.
 • Förhandsbud på ej kontrollerade/sedda varor sker på eget ansvar.
 • Ett bud som du lägger på en auktion är bindande. Du kan alltså inte ångra och dra tillbaka ett bud. Därför är det viktigt att du tänker dig för innan du lägger ett bud.
 • Bilder och beskrivningar är endast vägledande och vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.