Auktion

Till Auktionssidan >>

Ni har jobbet vi har resurserna! 

Östersunds Auktionsverk har flera bilar utan reklam till ert förfogande, och utför de flesta transporter. Vi kan flytta upp till 100m³ packat gods. Vi utför allt från packning, lastning, sortering och bortforsling av sopor. För detta debiterar vi per timme.

Vi utför allt från att tömma ert hus/lägenhet/fritidshus vid flytt, vi tar hand om dödsbon och konkurser. Vi har 20 års erfarenhet av värderingar, hos oss kan du få värderat traktorer, maskiner, lösöre, konst och smycken.

Det går även bra att höra av sig för att lämna in gods för att sälja på auktion.

Vi säljer på provisionsbasis, 20% och 20 kr i slagavgift.

Hör av Er till oss per telefon eller mail så kommer vi överens.

Du kan lägga bud på internet fram tills vi öppnar auktionen för budgivning i lokalen. Från 12.00 kan man alltså inte lägga bud på nätet. När du lägger bud syns ditt bud plus avgifter och det totala beloppet.

Våra avgifter är 15% och 20 kr på slaget

Vunnit bud på internet

När auktionen är avslutad kommer en preliminär köpredovisning på mail om ni angett mailadressen. Om du vill ha frakt på dina saker svara då gärna på det mailet. Du får då fraktkostnaden + 60 kr i avgift för packning, emballage och vår frakt för avlämning till din transportör, på samma faktura som godset. Vi skickar med posten spårbart, Schenker eller bussgods. Det som är billigast och beroende på godsets storlek och vikt. När du betalt fakturan skickar vi godset omgående.

Vi skickar alltid fakturan på din mail om du angivit en mailadress. Har du ingen mail skickar vi fakturan med post, då tillkommer 35 kr i fakturaavgift.

Du som ska hämta här gör gärna det så snart du kan, det går bra att betala här, kontant eller med kort.

Betalar du fakturan via banken ska den vara betald innan du hämtar dina saker. Betalar du samma dag via bank, vill vi att du visar ett kvitto på betalningen.