Förhandsbud via internet

Du kan lägga förhandsbud via vår auktionssida fram tills auktionen öppnas för budgivning i lokalen. Från kl 12.00 kan du alltså inte lägga bud på nätet, då fortsätter budgivningen i lokalen.

Våra avgifter är 15% på köpesumman och 20 kr/slag.

Klicka på länken nedan ”Till auktionssidan”. Skapa ett konto om du är ny kund hos oss, befintliga kunder loggar in med sitt kundnummer eller e-post. Ni som inte har e-post; Kontakta oss så hjälper vi er.

Innan budgivning är det ditt ansvar att läsa våra villkor. Du hittar våra villkor här. Vid frågor kontakta oss via e-post eller telefon.

Vi reserverar oss för tryckfel och felskrivningar.

Till Auktionssidan >>

Vunnet bud på internet

När auktionen är avslutad kommer en faktura via e-post, om ni angett e-postadress. Om du vill ha frakt på dina saker svara då gärna på det mailet. Du får då fraktkostnaden samt 60 kr i avgift för packning/emballage/frakt för avlämning till din transportör på samma faktura som godset. Vi skickar med posten spårbart, Schenker eller Bussgods. Det som är billigast och beroende på godsets storlek och vikt. När du betalt fakturan skickar vi godset omgående.

Vi skickar alltid fakturan via e-post om du angivit en e-postadress. Har du ingen e-post skickar vi fakturan med post, då tillkommer 35 kr i fakturaavgift.

Du som ska hämta varor på auktionsverket – gör gärna det så snart som möjligt. Varor ska hämtas ut inom 10 dagar, efter dessa 10 dagar lägger vi på en lageravgift på 40 kr/dag. Det går bra att betala på plats; Kontant, Swish eller med kort. Betalar du fakturan via banken ska den vara betald innan du hämtar dina saker. Betalar du samma dag via bank, vill vi att du visar ett kvitto på betalningen.